Monegres, passat per aigua

1215931526989.jpg

Vint hores de música, més de 40.000 assistents i les millors estrelles del techno. Tot plegat en un desert, el d’Osca, que acull per catorzè any el Monegros Desert Festival, que s’ha consolidat com un referent a escala europeu en la música electrònica, i és sobretot un espai de trobada. Repartits en sis escenaris, el cartell del festival ha inclòs els millors artistes d’aquest tipus de música del món. Una de les actuacions més esperades ha estat la de Miss Kittin i The Hacker. El hip-hop ha arribat de la mà dels aragonesos Violadores del Verso. Enguany, a més, el Monegros s’ha inaugurat amb pluja, tot i que això no ha refredat els ànims ni les ganes de festa dels assistents.

Vint hores ininterrompudes de música electrònica i hip-hop en un desert. El Monegros Desert Festival ha obert la catorzena edició a les sis de la tarda de dissabte i no ha parat fins a les dues del migdia de diumenge.

Tal com s’esperava, unes 40.000 persones han passat pel festival, que s’ha estrenat amb pluja a Osca. Les principals figures de la música electrònica i del hip-hop s’han trobat en un espai que s’ha convertit en una referència europea.

Un cop més, el cartell de músics ha estat esquitxat del bo i millor dels ritmes electrònics. Miss Kittin i The Hacker, els rapers de Cypress Hyll, són els principals caps de cartell, però també hi ha hagut lloc per les actuacions ja clàssiques del Festival, com la del discjòquei Laurent Garnier.

Text: 3cat24

Foto: EFE

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s