Sónar Kids

logo-kids.jpg

Primera edició del Sónar Kids que coincideix amb el naixement de l’Arnau i com no, ens varem escapar per veure que ens havien preparat la gent del Sónar.

El dissabte nit, amb les dents llargues seguint via twitter en Punkomatik, tenia cada vegada més ganes de disfrutar el diumenge d’aquest festival per nens i pares.

A mitg matí varem arribar a la plaça del Àngels. Cua per comprar les entrades, pinta bé, pares amb els seus fills amb moltes ganes de viure una experiència diferent i recordar temps passats al Sónar de Dia per adults.

Entrem i ens trobem amb un skate park al costat del SonarVillage on estan actuant el grup hip-hopero: Puppetmastaz, que s’ajuden d’un grup de marionetes per donar color a la seva actuació. Molta gent.

Continuem al pati de les dones, taller per nens d’armadures midi, taller de dibuix, màquina de dibuixos, taller de ninots… fa gràcia trobar-te gent com Pau Riba, Jose Corbacho… amb els seus fills i nets!

A l’exposició de SonarMàtica, demostracions d’enginys robòtics i d’artefactes mecànics artesanals per la creació musical.

Tornem al Sónar Village, Guille de Juan, fent un set amb un MacBook blanquet barrejant loops de series de dibuixos, o això em sembla.

Hora de dinar de l’Arnau, ens dirigim a la zona tranquil·la, la Ludoteca: sofàs, llits, una decoració digna del Sónar, però no hi ha lloc per donar el pit, tot està ocupat. Esperem que la pròxima edició ho tinguin present i habilitin més zona de canviadors i lactància.

Sortim a dinar amb uns amics i agafar forces per la tarda, que es preveu animada.

15h, SónarVillage, comença Beardyman, que si no el coneixeu ja trigueu en buscar vídeos al Youtube. Fa beatboxing d’una manera espectacular, s’ha de veure i escoltar!

17h, comencem a fer cua perquè l’ilustrador Jordi Labanda, farà retrats als nens i com no, ens afegim a la cua… a les 20:30h tenim la nostra recompensa.

DSC09019.JPG

Però l’actuació que tenia més ganes de veure era a partir de les 18h, Laurent Garnier, realitzant un set especial ple de clàssics: the bells, jaguar… que va fer saltar pares i fills, fins l’hora de tancar les 20h més o menys.

Reprenent la cua pel retrat d’en Jordi Labanda i amb el Sónar Kids tancant, varem estar al costat de Richie Hawtin, Carl Craig, Laurent Garnier i Jeff Mills… buff ! Sort de la cua, perquè si no ens ho haguéssim perdut.

Fins l’any vinent:

DSC09010.JPG

DSC09009.JPG

Si voleu que publiquem la vostra foto i experiència al Sónar Kids, ens ho pots enviar a: clubbingbloc@gmail.com
Esperem la vostra col·laboració. Gràcies.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s